Единствен противник на овој метод се погребните претпријатија, кои стравуваат дека би можеле да останат без работа.Оние што го планираат својот или погребот на ...
| | веќе видена

Во спротивно, ако од одредени причини трпите сексуална апстиненција, по некое време, ќе може да се соочите со необично чукање на срцето, прободување во ...
сите 7 | | | веќе видена

Пријанка Чопра 17 години подоцна е успешна глумица во Холивуд и Боливуд откако во 2000-та година, ја започна својата кариера кога доби титула Мис на светот. Во ...
сите 3 | | | веќе видена

„Мандела ефект“ е она што интернетот го нарекува чудниот феномен кога многу луѓе можат со најголема сигурност да кажат дека се сеќаваат на нешто на одреден ...
сите 2 | | | веќе видена

Децата на легендарниот пејач Џони Кеш на Фејсбук објавија писмо, со кое од неонацистите бараат да престанат да го користат ликот на нивниот татко. Тие ...
сите 2 | | | веќе видена

Цигарите се она што ја созадав неговата умтеност. Имено, Абдел ги крши на пола, внимателно креира монохромни слики на познатите личности или животни, а потоа ...
сите 2 | | | веќе видена

next