Оваа позната пејачка одлучила во своите лични документи да се откаже од името Надежда Полиќ, кое го има од раѓање, а во оваа постапка ја поддржал и нејзиниот ...
сите 3 | | | веќе видена

Марија е позната како некоја која не сака претерано да излегува, повеќе сака да се затвори во своите четири ѕида. Воглавно сите тоа го поврзуваат како некоја ...
сите 9 | | | веќе видена

Дека сопирачките се многу битни за безбедноста во сообраќајот докажува и следната видеоснимка на која се гледа како за само неколку сантиметри беше избегната ...
сите 13 | | | веќе видена

„Ниската киселост во желудникот е водечки извор за појава на рак на желудникот и други хронични заболувања. Ризикот за развој на овие болести го влошува и ...
сите 4 | | | веќе видена

Трикот е поврзан со традиционалната, кинеска акупунктура и се користи повеќе од 2000 години во источните земји. Пробајте и вие – притиснете ја со палците оваа ...
сите 2 | | | веќе видена

На самиот врв на листата на професии се наоѓаат адвокати. Нивната популарност лежи во факти што се добро образовани, амбициозни, по правило носат убави костуми ...
сите 5 | | | веќе видена

Новите истражувања покажуваат дека типот на крвта може да го намали или зголеми ризикот од срцев удар како резултат на високи нивоа на загаденост на воздухот. ...
сите 13 | | | веќе видена

Американецот од Милвоки направил тетоважа, не затоа што е фора туку за да добро се пошегува на сметка на луѓето кои не се откажуваат да даваат длабок смисла на ...
сите 2 | | | веќе видена

Луцидно, иритирачки, метафорично, интригантно, можеби по малку и шокантно делува насловот на оваа колумна, но после читањето и те како ќе потврди самата ...
| | веќе видена

next