- Во неделата кога приметив дека гробот на мојот син Иван Богдановиќ (21) е отворен по втор пат умрев. Низ глава ми поминуваа мисли зошто некој да му ги ...
сите 2 | | | веќе видена

 Двата ангели со најголем стаж во Victoria’s Secret, Адријана Лима и Алесандра Амбросио, имаа тајна секси фотосесија во Колорадо. Адријана Лима посебно се ...
сите 11 | | | веќе видена

Македонската компанија ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на филмот „Темната кула„ најновото филмско остварување според делото на Стивен Кинг, ...
сите 12 | | | веќе видена

Успешната мисија на сондата Касини која овозможи стекнување на бројни корисни информации за Сатурн и неговите месечини во периодот од преку 13 години, се ближи ...
сите 7 | | | веќе видена

Хрватскиот филм „Калварија“ од 1996 година, го заслужува епитетот „контроверзен“, поради темата која ја обработува, но и поради очајно лошата глума на главните ...
сите 5 | | | веќе видена

Актуелниот директор на Драмски театар, Сашо Тасевски, одамна е навлезен во политиката. Тој беше носител на кандидатска листа на ТМРО за време на изборите во ...
сите 5 | | | веќе видена

 Средувањето на плакарот понекогаш се чини како невозможна мисија. Честопати, не ни знаеме што сè имаме внатре додека не почнеме да вадиме облека и да (се ...
сите 4 | | | веќе видена

Додека банкарите се среќни, граѓаните на државата никогаш нема да бидат среќни! Европската унија повеќе не знае како да ги контролира земјите како Полска, чии ...
сите 3 | | | веќе видена

Детската песна „Ринге ринге раја“ настанала во Алглија, уште пред 17 век кога во Лондон косела чумата, опасна болест која однела многу животи. Зборот „Ring” на ...
сите 10 | | | веќе видена

next