По дефиниција, автобиографијата е вид на литературен жанр, книжевно дело во кое авторот сам си го опишува животот, односно претставува опис на сопствениот ...
сите 2 | | | веќе видена

Сè што има денес, сиот успех кој го има постигнато, Џенифер Лопез може да си заблагодари исклучиво себеси, односно својата упорност. На исполнување на својот ...
сите 3 | | | веќе видена

Децата имаат бесконечно количество на енергија, а тоа може да биде доста исцрпувачко за родителите. За среќа, една мајка успеа да ги задржи децата мирни барем ...
сите 2 | | | веќе видена

Обично се вели дека треба да пробате нешто пред да го купите, но кога станува збор за новите куќи, тоа баш и не е опција – а мноштво нови сопственици се ...
сите 2 | | | веќе видена

Камерите на НП Пелистер и програмата за “Поддршка за подобро менаџирање на природните ресурси на Националните паркови” имплементирана од CeProSard во соработка ...
| | веќе видена

 Како ќе ви започне новата работна недела по продолжениот викенд и на кое поле среќата ќе ви биде наклонета? Дали сте подготвени за нови работни предизвици, ...
сите 11 | | | веќе видена

Искусните домаќинки имаат генијален трик за спречување на создавање на грутки при перењето на јакни од пердуви. И не може да биде поедноставен. При перењето во ...
сите 2 | | | веќе видена

 Не прави планови за подолго од два часа. Правењето планови ми зема речиси 3 години од животот, бидејќи се нервирав за работи кои никогаш не се случуваа, кои ...
сите 2 | | | веќе видена

next