Тирана

  во

  Во Тирана денеска повторно се судрија демонстрантите со полицијата на шестиот антивладин протест пред зградата на парламентот. Демонстрантите се обидоа да го ...
  сите 62 | | | веќе видена

  По три и полчасовен протест пред зградата на албанскиот Парламент, приврзаниците на обединетата опозиција се префрли пред Полицискиот директорат во Тирана. ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Иронијата на судбината на Балканот е што за раководства има ликови кои со својот настап и политики ја исцртуваат сликата за Балканот во очите на Европа. ...
  сите 19 | | | веќе видена

  По три и полчасовен протест пред зградата на албанскиот Парламент, приврзаниците на обединетата опозиција се префрли пред Полицискиот директорат во ...
  сите 62 | | | веќе видена

  По три и полчасовен протест пред зградата на албанскиот Парламент, приврзаниците на обединетата опозиција се префрли пред Полицискиот директорат во Тирана. ...
  сите 62 | | | веќе видена

  По три и полчасовен протест пред зградата на албанскиот Парламент, приврзаниците на обединетата опозиција се префрли пред Полицискиот директорат во Тирана. ...
  сите 62 | | | веќе видена

  По три и полчасовен протест пред зградата на албанскиот парламент, приврзаниците на обединетата опозиција се префрли пред Полицискиот директорат во Тирана. ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Денес во албанскиот главен град, на анти-владиниот протест дојде до нови судири помеѓу демонстрантите и полицијата. Демонстрантите се обидоа да го пробијат ...
  сите 62 | | | веќе видена

  По три и полчасовен протест пред зградата на албанскиот Парламент, приврзаниците на обединетата опозиција се префрли пред Полицискиот директорат во Тирана. ...
  сите 62 | | | веќе видена