Тирана

  во

  Размената на територии меѓу Косово и Србија е реална опција ако истраат на тоа локалните лидери, а дозволат големите сили, но тоа на долги патеки би бил чекор ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Албанската опозициска Демократска партија го унифицира својот став со косовската опозиција, изјаснувајќи се против проектот Тачи-Вучиќ за корекција на ...
  сите 526 | | | веќе видена

  Албанската опозициска Демократска партија го унифицира својот став со косовската опозиција, изјаснувајќи се против проектот Тачи-Вучиќ за корекција на ...
  сите 242 | | | веќе видена

  Албанската опозициска Демократска партија го унифицира својот став со косовската опозиција, изјаснувајќи се против проектот Тачи-Вучиќ за корекција на ...
  сите 503 | | | веќе видена

  Две македонски малцински копродукции, бугарско-македонската „Височините“ во режија на Виктор Божинов и албанско-италијанско-бугарско-македонската „Скршено“ во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Две македонски малцински копродукции, бугарско-македонската „Височините“ во режија на Виктор Божинов и албанско-италијанско-бугарско-македонската „Скршено“ во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Две македонски малцински копродукции, бугарско-македонската „Височините“ во режија на Виктор Божинов и албанско-италијанско-бугарско-македонската „Скршено“ во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Две македонски малцински копродукции, бугарско-македонската „Височините“ во режија на Виктор Божинов и албанско-италијанско-бугарско-македонската „Скршено“ во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Весникот „Илинден“ единствен печатен медиум на македонски јазик во Албанија, веќе е достапен и во националните библиотеки во Скопје и во Тирана.– Сите броеви ...
  | | веќе видена

  Весникот „Илинден“ единствен печатен медиум на македонски јазик во Албанија, веќе е достапен и во националните библиотеки во Скопје и во Тирана. - Сите броеви ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Најголемата албанска опозициска партија, Демократската (ДП), побара од Албанија и од Косово „да сторат се за позитивен резултат на референдумот во Македонија ...
  сите 15 | | | веќе видена