Тирана

  во

  Германската канцеларка Ангела Меркел е целосно посветена на процесот на пристапување на Албанија и Северна Македонија во ЕУ, изјави амбасадорката на Германија ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи на Македонија, промовираше контакт центар за итни ситуации, наречен Глобал СОС. ШТО Е ГЛОБАЛ СОС Глобал СОС е контакт ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел е целосно посветена на процесот на пристапување на Албанија и Македонија во ЕУ, изјави амбасадорката на Германија во ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел е целосно посветена на процесот на пристапување на Албанија и Северна Македонија во ЕУ, изјави амбасадорката на Германија ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел е целосно посветена на процесот на пристапување на Албанија и Северна Македонија во ЕУ, изјави амбасадорката на Германија ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел е целосно посветена на процесот на пристапување на Албанија и Северна Македонија во ЕУ, изјави амбасадорката на Германија ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел е целосно посветена на процесот на пристапување на Албанија и Северна Македонија во ЕУ, изјави амбасадорката на Германија ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел е целосно посветена на процесот на пристапување на Албанија и Северна Македонија во ЕУ, изјави амбасадорката на Германија ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел е целосно посветена на процесот на пристапување на Албанија и Северна Македонија во ЕУ, изјави амбасадорката на Германија ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Претставник на Дирекцијата за заштита и спасување во периодот 15-19.07.2019 година, учествуваше на Финална координативна конференција (ФКК) за вежбата „Joint ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Жители на скопската општина Аеродром денеска пред поликлиниката се собраа во знак на протест против одлуката на Министерството за здравство, ова место да биде ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Ерол Фејзули од Тетово, родител на дете со аутизам, вели дека првите симптоми кај нивниот син ги забележале на тригодишна возраст. По откривањето на болеста ...
  | | веќе видена

  Вељко Одаловиќ, Генерален секратар во српското МНР и претставник во Мешовититот комитет за распределба на дипломатскиот и конзуларниот имот на поранешна СФРЈ, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во Скопје има веќе воспоставен систем за лекување на наркозависници преку приватни психијатри. Освен во Центарот во Кисела Вода, лекување на болести на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Во Скопје има веќе воспоставен систем за лекување на наркозависници преку приватни психијатри. Освен во Центарот во Кисела Вода, лекување на болести на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Во Скопје има веќе воспоставен систем за лекување на наркозависници преку приватни психијатри. Освен во Центарот во Кисела Вода, лекување на болести на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Режисерката на филмот „Господ постои, името ѝ е Петрунија“, Теона Стругар Митевска, ја доби наградата Златна арена за најдобра режија на 66. Филмски фестивал ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Во Скопје има веќе воспоставен систем за лекување на наркозависници преку приватни психијатри. Освен во Центарот во Кисела Вода, лекување на болести на ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Вељко Одаловиќ, Генерален секратар во српското МНР и претставник во Мешовититот комитет за распределба на дипломатскиот и конзуларниот имот на поранешна СФРЈ, ...
  сите 13 | | | веќе видена