Тирана

  во

  Тринаесет земји-членки на ЕУ, воглавно нови членки од Централна и Источна Европа, Австрија и Италија, изготвија нацрт документ со цел да го оживеат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Тринаесет земји-членки на ЕУ, воглавно нови членки од Централна и Источна Европа, Австрија и Италија, изготвија нацрт документ со цел да го оживеат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Тринаесет земји-членки на ЕУ, воглавно нови членки од Централна и Источна Европа, Австрија и Италија, изготвија нацрт документ со цел да го оживеат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Белград, 11 јуни 2019 (МИА) – Тринаесет земји-членки на ЕУ, воглавно нови членки од Централна и Источна Европа, Австрија и Италија, изготвија нацрт-документ со ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Тринаесет земји-членки на ЕУ, воглавно нови членки од Централна и Источна Европа, Австрија и Италија, изготвија нацрт документ со цел да го оживеат ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Тринаесет земји-членки на ЕУ, воглавно нови членки од Централна и Источна Европа, Австрија и Италија, изготвија нацрт документ со цел да го оживеат ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Уредбата на претседателот Илир Мета за одлагање на локалните избори закажани за 30 јуни го доби првиот институционален удар од владејачкото мнозинство, јави ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Во услови на зголемени политички тензии и различни толкувања на одлуката на претседателот Илир Мета за одлагање на локалните избори, што зависи од која страна ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Не измина половина година кога премиерот Зоран Заев го отфрли предлогот од челникот на опозицијата Христијан Мицкоски, откако владејачката СДСМ доби закани за ...
  сите 22 | | | веќе видена