Тирана

  во

  Груевски од Албанија излегол преку граничниот премин Хан Хоти-Муриќан, на албанско-црногорската граница. Бил во дипломатско возило на унгарската амбасада и ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Извршената верификација на системот на граничните премини од страна на албанските власти потврдиле дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски, ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Албанија и официјално потврди дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски за Унгарија заминал преку Албанија. Секторот за граница и миграција при ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Албанија и официјално потврди дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски за Унгарија заминал преку Албанија. Секторот за граница и миграција при ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Албанија и официјално потврди дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски за Унгарија заминал преку Албанија. Секторот за граница и миграција при ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Албанија и официјално потврди дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски за Унгарија заминал преку Албанија. Секторот за граница и миграција при ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Извори во албанската полиција посочиле дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски на 11/11/2018 во 19:11 поминал преку Албанија до Црна Гора со ...
  сите 206 | | | веќе видена

  И официјално потврдено дека Груевски преку Албанија заминал за Унгарија Албанија и официјално потврди дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски за ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Албанија и официјално потврди дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски за Унгарија заминал преку Албанија. Секторот за граница и миграција при ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Албанија и официјално потврди дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски за Унгарија заминал преку Албанија.Секторот за граница и миграција при ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Албанија и официјално потврди дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски за Унгарија заминал преку Албанија. Секторот за граница и миграција при ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Албанските медиуми објавија информација дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски на 11.11.2018 година во 19:11 излегол од Албанија во Црна Гора со ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Полицијата во Албанија за албанската телевизија „Топ ченал“ ги потврди информациите дека експремиерот Никола Груевски преку албанската граница заминал за Црна ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Поранешниот премиер и поранешен претседател на ВМРО–ДПМНЕ актуелен пратеник Никола Груевски преку Албанија се упатил во Црна Гора. Албанската полиција ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Тирана,15 ноември 2018 (МИА) – Извршената верификација на системот на граничните премини од страна на албанските власти потврдиле дека поранешниот македонски ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Неколку албанските медиуми попладнево јавија дека експремиерот Никола Груевски илегално влегол во Албанија, а со дипломатско возило на унгарската амбасада и ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Груевски илегално влегол во Албанија, а со пасош излегол на границата со Црна Гора Извршената верификација на системот на граничните премини од страна на ...
  сите 206 | | | веќе видена