Тирана

  во

  Писателот и режисер Александар Русјаков на свој начин одговара на разочарувањето на припадници на т.н. Шарена револуција од сегашната власт, на која ѝ помогнаа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Делегација од Владата на Македонија, предводена од министерот за странски инвестиции, Бардул Даути, советничката за земјоделство на Претседателот на Владата, ...
  сите 81 | | | веќе видена

  По седумнаесет денови масовни протести, студентите во Албанија, најавија дека времено ги прекинуваат и оти ќе ги продолжат во јануари. Во текот на денешниот ...
  сите 36 | | | веќе видена

  По седумнаесет денови масовни протести, студентите во Албанија, најавија дека времено ги прекинуваат и оти ќе ги продолжат во јануари. Во текот на денешниот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  По седумнаесет денови масовни протести, студентите во Албанија, најавија дека времено ги прекинуваат и оти ќе ги продолжат во јануари. Во текот на денешниот ...
  сите 39 | | | веќе видена

  По седумнаесет денови масовни протести, студентите во Албанија, најавија дека времено ги прекинуваат и оти ќе ги продолжат во јануари. Во текот на денешниот ...
  сите 41 | | | веќе видена

  По седумнаесет денови масовни протести, студентите во Албанија, најавија дека времено ги прекинуваат и оти ќе ги продолжат во јануари. Во текот на денешниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Лидерката на третата по големина партија, опозициското Социјалистичко движење за интеграција, Моника Круемади од собраниската говорница упати апел до ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху го пофали својот албански колега Еди Рама за протерувањето од Албанија на иранскиот амбасадор Галамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху го пофали својот албански колега Еди Рама за протерувањето од Албанија на иранскиот амбасадор Галамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху го пофали својот албански колега Еди Рама за протерувањето од Албанија на иранскиот амбасадор Галамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху го пофали својот албански колега Еди Рама за протерувањето од Албанија на иранскиот амбасадор Галамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 22 | | | веќе видена