Тирана

  во

  Министерот во Владата задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, денеска во Корча присуствуваше на научен симпозиум посветен на „Животот и литературното дело на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Министерот во Владата задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, денеска во Корча присуствуваше на научен симпозиум посветен на „Животот и литературното дело на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Албанскот претседател Илир Мета со признанието „Витез на редот на знамето” постхумно го одликува Стерјо Спасе, познат албански писател со македонско потекло. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Свеченото отварање на научниот симпозиум беше направено од Ректорот на Универзитетот „Фан С. Ноли“,  проф. Д-р Али Јшари, додека свое поздравно излагање имаа  ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерот во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, денеска во Корча (Р. Албанија), присуствуваше на Научен симпозиум посветен ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Албанскот претседател Илир Мета со признанието „Витез на редот на знамето” постхумно го одликува Стерјо Спасе, познат албански писател со македонско потекло. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател, Илир Мета порача од Корча дека ширум ги отвора вратите на претседателската резиденција за дијаспората да ги одржи планираните протести. ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател, Илир Мета порача од Корча дека ширум ги отвора вратите на претседателската резиденција за дијаспората да ги одржи планираните ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател, Илир Мета порача од Корча дека ширум ги отвора вратите на претседателската резиденција за дијаспората да ги одржи планираните протести. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во организација на македонското друштво „Сонце” и во соработка со Универзитетот „Фан Ноли” од Корча, денеска со почеток во 11 часот на Земјоделскиот факултет ...
  сите 18 | | | веќе видена