Тирана

  во

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху го пофали својот албански колега Еди Рама за протерувањето од Албанија на иранскиот амбасадор Галамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху го пофали својот албански колега Еди Рама за протерувањето од Албанија на иранскиот амбасадор Галамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху го пофали својот албански колега Еди Рама за протерувањето од Албанија на иранскиот амбасадор Галамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху го пофали својот албански колега Еди Рама за протерувањето од Албанија на иранскиот амбасадор Галамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху го пофали својот албански колега Еди Рама за протерувањето од Албанија на иранскиот амбасадор Галамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Лидерот на најголемата албанска опозициска партија, Љуљзим Баша, ја поддржа одлуката на албанските власти за прогласување непожелни личности и протерување на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Лидерот на најголемата албанска опозициска партија, ,Демократската, Љуљзим Баша, ја поддржа одлуката на албанските власти за прогласување непожелни личности и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот на САД, Доналд Трамп испрати писмо до албанскиот премиер Еди Рама по протерувањето на иранскиот амбасадор во Тирана, Голамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на САД, Доналд Трамп испрати писмо до албанскиот премиер Еди Рама по протерувањето на иранскиот амбасадор во Тирана, Голамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот на САД, Доналд Трамп испрати писмо до албанскиот премиер Еди Рама по протерувањето на иранскиот амбасадор во Тирана, Голамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на САД, Доналд Трамп испрати писмо до албанскиот премиер Еди Рама по протерувањето на иранскиот амбасадор во Тирана, Голамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Иран ги обвини САД и Израел за протерувањето на амбасадорот и уште еден дипломат од Aмбасадата во Тирана, поради вмешаност во активности кои се закана по ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на САД, Доналд Трамп испрати писмо до албанскиот премиер Еди Рама по протерувањето на иранскиот амбасадор во Тирана, Голамхошеин Мохамадниа и ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Илјадници студенти од Албанија и денеска ја бојкотираа наставата и ги продолжија демонстрациите со кои бараат поголем квалитет и искоренување на корупцијата од ...
  сите 16 | | | веќе видена