Тирана

  во

  Европската агенција за гранична безбедност – Фронтекс наскоро, освен на албанско – грчката граница, свои патроли ќе има во други земји од Западен Балкан, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  На денешната седница беше прифатен и Предлог – законот за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Република ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Европската агенција за гранична безбедност – Фронтекс наскоро, освен на албанско – грчката граница, свои патроли ќе има во други земји од Западен Балкан, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Европската агенција за гранична безбедност – Фронтекс наскоро, освен на албанско – грчката граница, свои патроли ќе има во други земји од Западен Балкан, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Европската агенција за гранична безбедност – Фронтекс наскоро, освен на албанско – грчката граница, свои патроли ќе има во други земји од Западен Балкан, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Европската агенција за гранична безбедност – Фронтекс наскоро, освен на албанско – грчката граница, свои патроли ќе има во други земји од Западен Балкан, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Нетрпеливоста помеѓу премиерите на Албанија и Косово, Еди Рама и Рамуш Харадинај, која е присутна подолг период поради поддршката на Тирана на ставовите на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Сврзаност за развивање на коридорот 8, е целта на бугарскиот ултрамаратонец Красимир Георгиев кој пред 13 дена тргнал од Варна, трчајќи поминал низ неколку ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Почнувајќи од утре целата гранична линија меѓу Албанија и Грција ќе биде мониторирана од 50 офицери на Европската агенција за гранична безбедност-Фронтекс. ...
  сите 30 | | | веќе видена