Тетово

  во

  Во трите крводарителни акции што се организираа во текот на работната недела во Тетовско се собрани 38 единици крв. Акциите се организираа во зградата на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Концерт на тенорот Шкодран Толај во пијано придружба на Дарко Мариновски ќе се одржи вечерва во рамки на „Лето на тетовската култура“. Двајцата млади музичари ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Што е катаракта (перде), кои се симптомите на оваа болест, начини на лекување и кои се новитетите во нејзиниот третман. За да ги добиеме одговорите на сите ...
  | | веќе видена

  Концерт на тенорот Шкодран Толај во пијано придружба на Дарко Мариновски ќе се одржи вечерва во рамки на „Лето на тетовската култура“.Двајцата млади музичари ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Невладината организација „Еко-герила“ денеска на прес-конференција побара Владата и премиерот Зоран Заев да и ги одземат ингеренциите на Општина Тетово поради ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Државниот просветен инспекторат (ДПИ) денеска донесе предлог за дисциплинска мерка за просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски, кој во последниот период донесе ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Тетовските еколози од НВО „Еко герила“ порачуваат дека ништо не им значат ингеренциите на локалната власт, ако граѓаните „живеат во 19 век“ Тетовската ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Дисциплинската комисија при Државниот просветн иснепскторат ги затвори вратите за јавноста – на новинарите не им беше дозволено да ја следат сединцата на која ...
  сите 59 | | | веќе видена

   Искачувањето на Триглав во Словенија на 2864 метри надморска височина е предвидено за во недела (21 јули), додека во понеделник на Гросглокнер во Австрија на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Узурпација на зелените површини, сообраќаен хаос, немање доволно паркинг места, диви депонии, недостаток од вода за пиење во одделни населби, град без јавен ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Дисциплинската комисија му предложи на директорот на Држaвниот просветен инспекторат, да одлучи во рок 7 дена дали ќе го прифати предлогот за дисциплинска ...
  сите 59 | | | веќе видена