Тетово

  во

  Директорот на Здравствен дом Скопје, Злате Мехмедовиќ денеска изјави дека ниту едно дете без согласност на родителот нема да биде вакцинирано, откако во ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Сагата продолжува откако претходно објавивме дека медиумите на албански јазик пишуваа дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Медиумите на албански јазик пишуваат дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби Лика, го избркал од кафуле во Тетово Стојанче ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Тринаесет заболени со морбили се регистрирани во текот на вчерашниот ден од кои седум се примени на болничко лекување, информираат од Министерството за ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Поминаа точно 10 дена откако министерството за култура објави кои проекти ќе ги поддржи годинава како национален интерес. Секоја година има незадоволни, но ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Тринаесет заболени со морбили се регистрирани во текот на вчерашниот ден од кои седум се примени на болничко лекување, информираат од Министерството за ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Тринаесет заболени со морбили се регистрирани во текот на вчерашниот ден од кои седум се примени на болничко лекување, информираат од Министерството за ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Тринаесет заболени со морбили се регистрирани во текот на вчерашниот ден од кои седум се примени на болничко лекување, информираат од Министерството за ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Тринаесет заболени од морбили се регистрирани во текот на вчерашниот ден од кои седум се примени на болничко лекување, информираат од Министерството за ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Во албанските медиуми излезе веста дека Стојанче Ангелов бил избркан од кафуле во Тетово од братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На 20 февруари 2019 година (среда) со почеток во 20 часот во скопскиот бар - ресторан „Колектив“ ќе биде промовиран првиот македонски календар со фотографии на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Сагата продолжува откако претходно објавивме дека медиумите на албански јазик пишуваа дека братучед на вице-премиерот задолжен за охридскиот Договор, Хазби ...
  сите 16 | | | веќе видена