Тетово

  во

  Институтот за животна средина и здравје при Универзитетот на Југоисточна Европа со свои решенија се обидува да го намали загадувањето на воздухот во кампусот, ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Во моментов се што можат да направат е со постоечкиот играчки кадар, и стручен штаб да се обидат да соберат што е можно повеќе бодови и да излезат од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Од 81 контролирано возила во Тетово и Гостивар, сообраќајната полиција исклучи 11 возила од сообраќај. Како што информираше портпаролот на СВР Тетово,Марјан ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Против тројца малолетници, двајца од Тетово и еден од Озормиште, СВР Тетово поднесе кривична пријава поради основано соменение дека се сторители на 13 кривични ...
  сите 110 | | | веќе видена

  СВР Тетово поднесе кривична пријава против триесетгодишна жителка на струшкото село Горно Татеши поради основано сомнение дека сторила кривично дело ...
  сите 110 | | | веќе видена

  СВР Тетово поднесе кривична пријава против триесетгодишна жителка на струшкото село Горно Татеши поради основано сомнение дека сторила кривично дело ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Организацијата Еко Герила реагираше на објавата дека Владата ќе одoбри 1,5 милиони евра за инсталирање филтри на Југохром, нарекувајќи ја нова манипулација со ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Куманово , 21 ноември 2018 г . – Едукативната програма за деца – “Интернетот не e само игра. Кликај безбедно…” на телекомуникациската компанија Вип ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Еколошкото движење од Тетово, „Еко Герила“ објавата дека Владата ќе одoбри 1,5 милиони евра за инсталирање филтри на комбинатот „Југохром“, ја смета како ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Едукативната програма за деца – “Интернетот не e само игра. Кликај безбедно…” на телекомуникациската компанија Вип продолжува и во учебната 2018/2019 година. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Еколошкото движење од Тетово, „Еко Герила“ објавата дека Владата ќе одoбри 1,5 милиони евра за инсталирање филтри на комбинатот „Југохром“, ја смета како ...
  сите 55 | | | веќе видена

  СВР Тетово поднесе кривична пријава против триесетгодишна жителка на струшкото село Горно Татеши поради основано сомнение дека сторила кривично дело ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Како што информираше портпаролот на СВР Тетово,Марјан Јосифовски, била извршена контрола на техничка исправност на автобуси и други возила што вршат јавен ...
  сите 84 | | | веќе видена

  СВР Тетово поднесе кривична пријава против триесетгодишна жителка на струшкото село Горно Татеши, осомничена за кривичното дело злоупотреба на лични ...
  сите 110 | | | веќе видена

  СВР Тетово поднесе кривична пријава против триесетгодишна жителка на струшкото село Горно Татеши поради основано сомнение дека сторила кривично дело ...
  сите 110 | | | веќе видена

  – Едукативната програма за деца - “Интернетот не e само игра. Кликај безбедно...” на телекомуникациската компанија Вип продолжува и во учебната 2018/2019 ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи Тетово поднесе кривична пријава против 30-годишната Т.И. од село Горно Татеши, струшко, поради постоење основи на сомнение за ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Еколошкото движење од Тетово, „Еко Герила“ објавата дека Владата ќе одoбри 1,5 милиони евра за инсталирање филтри на комбинатот „Југохром“, ја смета како ...
  сите 55 | | | веќе видена