Тетово

  во

  Изминатиот период на подрачјето на Гостивар беа евидентирани повеќе несреќи при работа во кои имаше повредени лица. Во последниот случај малолетник е тешко ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Жител на тетовското село Доброште се обидел да прегази полициски службеници кои го затекнале на земјен пат во шумскиот предел кога се обиделе да го запрат за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Околу 22.10 часот на локалниот пат што ги поврзува тетовските села Горно Седларце и Синичане, полициски службеници на Секторот за внатрешни работи Тетово ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Жител на тетовското село Доброште се обидел да прегази полициски службеници кои го затекнале на земјен пат во шумскиот предел кога се обиделе да го запрат за ...
  сите 36 | | | веќе видена