Тетово

  во

  На денешната расправа во Собранието пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Слаѓана Митовска истакана дека со овој начин на финансирање каде што ќе бидат исплатени 50 ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Министерството за финансии за денешната седница ја предлага и информацијата за рангот на Македонија според извештајот „Doing Business 2019" на Светска банка со ...
  сите 50 | | | веќе видена

  На предлог на Министерството за финансии, на денешната редовна 102-ра седница Владата на Република Македонија ќе го разгледа предлог – законот за изменување и ...
  сите 50 | | | веќе видена

  На предлог на Министерството за финансии, на денешната редовна 102-ра седница Владата на Република Македонија ќе го разгледа предлог – законот за изменување и ...
  сите 50 | | | веќе видена

  По завршувањето на Филомскиот фестивал за млади Џифони Македонија во Скопје, продолжува патувачкиот дел во помалите градови низ Македонија под наслов „Џифони ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Вие сте прв автор што дошол да нѐ посети, ми рече наставничката Лилјана Лазареска, која со својот ангажман во образованието, новинарството и како преведувачка ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Секторот за внатрешни работи Тетово апелираше на внимателно возење по високoпланинските патишта во полошкиот регион, пред се по долината на Радика, поради ...
  сите 143 | | | веќе видена