Струмица

  во

  Зоран Заев го легитимираше она што одамна го велам, а тоа е дека Рускоска е негов избор, и сега сака една Катица Јанева да ја замени со друга Катица Јанева, ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Поголем број граѓани, меѓу кои и градоначалникот Коста Јаневски и членови на Советот на општината, се натпреваруваа во шах, табла, рубикови коцки, IQ ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Синоќа во рамките на годинешното издание на „Струмица опен фестивал” се организираше играње друштвени игри, насловено како „Board Games Day”. Поголем брј ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Случајот РЕКЕТ кој е една од најголемите афери и случаеви на Владата на СДСМ каде што се вмешани директно СДСМ и нивни луѓе иако од петни жили се обидуваат да ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Случајот РЕКЕТ кој е една од најголемите афери и случаеви на Владата на СДСМ каде што се вмешани директно СДСМ и нивни луѓе иако од петни жили се обидуваат да ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Случајот РЕКЕТ кој е една од најголемите афери и случаеви на Владата на СДСМ каде што се вмешани директно СДСМ и нивни луѓе иако од петни жили се обидуваат да ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Опозициската ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција ја обвини власта дека се обидува да се испере од целиот криминал во кој се вмешани во случајот „Рекет“. ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Опозициската ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција ја обвини власта дека се обидува да се испере од целиот криминал во кој се вмешани во случајот „Рекет“. ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Случајот РЕКЕТ кој е една од најголемите афери и случаеви на Владата на СДСМ каде што се вмешани директно СДСМ и нивни луѓе иако од петни жили се обидуваат да ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Случајот „Рекет“ е една од најголемите афери и случаеви на Владата на СДСМ каде што се вмешани директно СДСМ и нивни луѓе иако од петни жили се обидуваат да го ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Случајот РЕКЕТ кој е една од најголемите афери и случаеви на Владата на СДСМ каде што се вмешани директно СДСМ и нивни луѓе иако од петни жили се обидуваат да ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Министерот за локална самоуправа Горан Милевски со градоначалниците од Југоисточниот плански регион потпиша договори за соработка и договор за финансирање на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Министерот за локална самоуправа Горан Милевски и градоначалниците на општините од Југоисточниот плански регион денеска во Струмица го потпишаа договорот за ...
  сите 42 | | | веќе видена

  А развојната компонента или различнста на секоја општина треба да почива на компаративните предности. Смета дека компаративна предност на Гевгелија е да добие ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Министерот за локална самоуправа, Горан Милевски, и градоначалниците на општините од Југоисточниот Плански Регион денеска во Струмица го потпишаа договорот за ...
  сите 42 | | | веќе видена