Струмица

  во

  „Имајки го предвид работењето на сите претходни комисии, јас не очекувам некои спектакуларни промени“, смета професорката д-р Мирјана Најчевска Додека зад ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Овогодишната “Матурска парада” овие двајца матуранти долго ќе ја паметат, пренесува Од училиштето велат дека сепак станува збор за шега. Матурантите беа дел од ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Клубот на млади при Општинската организација на Црвен крст од Струмица со перформанс на жртви на трговија со луѓе денеска на струмичките матуранти, кои ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Овогодишната “Матурска парада” овие двајца матуранти долго ќе ја паметат. Од училиштето велат дека сепак станува збор за шега. Матурантите беа дел од околу ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Овогодишната „Матурска парада” двајца матуранти долго ќе ја паметат. Дали заради вистинско запросување, или пак заради успешна шега, најдобро знаат тие. Како и ...
  сите 52 | | | веќе видена

  На плоштадот „Македонија“ околу 1.000 матуранти учествуваа на традиционалната манифестација „Матурска парада 2019“, каде го одиграа квадрилот. Освен во Скопје, ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Освен во Скопје, парадата на матуранти се одржа и во Охрид, Струга, Гевгелија, Струмица и Валандово. Организаторот на настанот Никола Глигоров од Дирекција за ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Со перформанс на градскиот плоштад и делење флаери меѓу граѓаните, младите волонтери на Црвениот крст во Струмица ја реализираа кампањата против трговијата со ...
  сите 19 | | | веќе видена

  На плоштадот „Македонија“ околу 1.000 матуранти учествуваа на традиционалната манифестација „Матурска парада 2019“, каде го одиграа квадрилот. Освен во Скопје, ...
  сите 52 | | | веќе видена