Струмица

  во

  Со реформите во социјалата главна цел ни е примателите на парична социјална помош да ги вратиме на пазарот на труд, рече денеска министерката за труд и ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Поради случена сообраќајна незгода кај исклучокот за селата Дабиље и Босилово во прекин е сообраќајот на регионалниот пат Струмица – Ново Село.Сообраќајот, ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Според неа, Македонија е една од ретките земји каде имаме огромен број на невработени, а при тоа има и огромен број на барања за вработувања во бизнис ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Бараме претседателот на партијата Зоран Зсев да нѐ посети и конечно да се изјасни дали ќе го сопре рудникот или не. И градоначалникот на општина Бослово Зоран ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Со реформите во социјалата главна цел ни е примателите на парична социјална помош да ги вратиме на пазарот на труд, рече денеска министерката за труд и ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Со реформите во социјалата главна цел ни е примателите на парична социјална помош да ги вратиме на пазарот на труд, рече денеска министерката за труд и ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Со реформите во социјалата главна цел ни е примателите на парична социјална помош да ги вратиме на пазарот на труд, рече денеска министерката за труд и ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Еколошкото здружение „Здрава Котлина“ информираат дека општинската организација на СДСМ од Иловица и Штука одржале состанок со градоначалникот на Општина ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Фирма Тритерол ДООЕЛ Струмица – подружница Берово се обидела незаконски да го преземе превозот со ученици во Берово. Тоа, според сознанијата до кои дојде Радио ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Фирмата Тритерол ДООЕЛ Струмица – подружница Берово на првиот училишен ден ги превезувала учениците од основното училиште Дедо Иљо Малешевски во Берово. Тоа ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Членовите на СДСМ од Иловица и Штука му поставија ултиматум на премиерот Зоран Заев – да се изјасни за рудникот во Иловица или тие нема да излезат на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Членовите на СДСМ од Иловица и Штука му поставија ултиматум на премиерот Зоран Заев – да се изјасни за рудникот во Иловица или тие нема да излезат на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Фирма Тритерол ДООЕЛ Струмица – подружница Берово се обидела незаконски да го преземе превозот со ученици во Берово. Тоа, според сознанијата до кои дојде Радио ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Членовите на СДСМ од Иловица и Штука му поставија ултиматум на премиерот Зоран Заев – да се изјасни за рудникот во Иловица или тие нема да излезат на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Здружението „Здрава котлина“ информира дека се организира масовен народен отпор против рудникот на смртта, а СДСМ од Иловица и од Штука упати директни пораки ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Здружението „Здрава котлина“ информира дека се организира масовен народен отпор против рудникот на смртта, а СДСМ од Иловица и од Штука упати директни пораки ...
  сите 22 | | | веќе видена