Струмица

  во

  Премиерот, Зоран Заев изрази жалење за трагедијата што се случи во Гостивар, каде што 17-годишно девојче бегајќи од куче се удави во Вардар. Проблемот со ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Со цел контејнерите за рециклирање да станат подостапни до граѓаните, компанијата Пакомак изработи мапа на која се маркирани сите локации кадешто може да се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во атарот на селото Негорци ќе се гради стационар за бездомни животни во општина Гевгелија, е договорено меѓу градоначалникот Сашо Поцков и членовите од ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Мапа на која се маркирани сите локации каде може да се селектира стакло, хартија или пластика изработи компанијата Пакомак со цел контејнерите за рециклирање ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Мапа на која се маркирани сите локации каде може да се селектира стакло, хартија или пластика изработи компанијата Пакомак со цел контејнерите за рециклирање ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Портпаролот на СДСМ и пратеник во Собранието на Република Македонија, Костадин Костадинов ја вработил мајка му Фанија Костадинова во Централниот регистар на ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Со цел контејнерите за рециклирање да станат подостапни до граѓаните, компанијата Пакомак изработи мапа на која се маркирани сите локации кадешто може да се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Портпаролот на СДСМ и пратеник во Собранието на Република Македонија, Костадин Костадинов ја вработил мајка му Фанија Костадинова во Централниот регистар на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Мапа на која се маркирани сите локации каде може да се селектира стакло, хартија или пластика изработи компанијата Пакомак за контејнерите за рециклирање да ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во атарот на селото Негорци, во близина на Невропсихијатриската болница, ќе се гради стационар за бездомни животни во општина Гевгелија, е договорено денеска ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Одлучил ѓаволот да го продаде сиот својот арсенал од неговото оружје. Во изложената колекција многу стари мечеви, бодилки, стрели и ножеви. Ама цените ептен ...
  | | веќе видена

  Мапа на која се маркирани сите локации каде може да се селектира стакло, хартија или пластика изработи компанијата Пакомак со цел контејнерите за рециклирање ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Фанија Костадинова, мајката на Костадин Костадинов, портпаролот на СДСМ и пратеник во Собранието е вработена во Централниот регистар во Струмица како референт ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Одродената и криминална власт на СДСМ и Зоран Заев за само година ипол покажа како функционира киднапирана држава. Кога СДСМ е на власт, насекаде владее ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Одродената и криминална власт на СДСМ и Зоран Заев за само година ипол покажа како функционира киднапирана држава. Кога СДСМ е на власт, насекаде владее ...
  сите 38 | | | веќе видена

  „Кога СДСМ е на власт, насекаде владее непотизам, криминал и корупција. Портпаролот на СДСМ и пратеник во Собранието на Република Македонија, Костадин ...
  сите 38 | | | веќе видена