Струмица

  во

  Вангелија била родена 1911 година во семејството на Панде Сурчев и Параскева како нивно прво чедо. Нејзината мајка починала при раѓањето на второто дете, во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Компаниите кои сакаат да бидат конкурентни на европскиот пазар и поедноставни царински постaпки ќе мора да добијат статус на овластен економски оператор. На ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денеска излегоа информации за најуспешните 130 компании во Македонија. Имено, профитот на 72 друштва чии акции котираат на берзата пораснал за 60 отсто во ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Денеска излегоа информации за најуспешните 130 компании во Македонија. Имено, профитот на 72 друштва чии акции котираат на берзата пораснал за 60 отсто во ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Како идна членка на ЕУ Царинската управа на Македонија ги презема сите потребни чекори за усогласување со царинското законодавство на унијата. Извршени се ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денеска излегоа информации за најуспешните 130 компании во Македонија кои направија 130 милиони евра за пола година. Имено, профитот на 72 друштва чии акции ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Преполовен е извозот на македонски зеленчук во Русија, а за четвртина е намален пласманот на македонското овошје во првото полугодие од годинава во споредба со ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Како идна членка на ЕУ Царинската управа на Македонија ги презема сите потребни чекори за усогласување со царинското законодавство на унијата. Извршени се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во пристуство на голем број познати личности од јавниот живот, соработници и пријатели на „Диоптра“ , медиуми, дизајнери, уметници и г ости од странство , на ...
  сите 5 | | | веќе видена