Струмица

  во

  Анкетите покажуваат дека СДСМ изврши масовна дисторзија на целиот општествено – политички систем во државата. Околу 70% од граѓаните сметаат дека има високо ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Македонските институции имаат вкупно 10.000 запленети возила, на кои не знаат што да им прави. Од нив над илјада се запленети од дивократци и се во магацинот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување на воздухот што според мерењата ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Магацините на ЈП „Македонски шуми“ наместо со огревно дрво се полни со запленети возила од дрвокрадци. Вкупно десет илјади разни возила „лежат“ во магацините, ...
  сите 6 | | | веќе видена

   Вкупно десет илјади разни возила „лежат" во магацините, а од нив над илјада се во магацинот на Шумското стопанство„Беласица" во Струмица, информираат од оваа ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Партнерството на државните институции со приватните компании е еден од алтернативните начини за значајно да можеме да го надградиме и зајакнеме нашиот ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Магацините на ЈП „Македонски шуми“ наместо со огревно дрво се полни со запленети возила од дрвокрадци. Вкупно десет илјади разни возила „лежат“ во магацините, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Анкетите покажуваат дека СДСМ изврши масовна дисторзија на целиот општествено – политички систем во државата, велат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ во своето ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Магацините на ЈП „Македонски шуми" наместо со огревно дрво се полни со запленети возила од дрвокрадци. Вкупно десет илјади разни возила „лежат" во магацините, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Магацините на ЈП „Македонски шуми“, наместо со огревно дрво, се полни со запленети возила од дрвокрадци. Вкупно десет илјади разни возила „лежат“ во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Анкетите покажуваат дека СДСМ изврши масовна дисторзија на целиот општествено – политички систем во државата, велат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ во своето ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Веста за смртта на девојчето во Гостивар, кое завчеравечер се удави во водите на реката, бегајќи од куче-скитник ја растревожи целата македонска јавност и уште ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Анкетите покажуваат дека СДСМ изврши масовна дисторзија на целиот општествено - политички систем во државата. Околу 70% од граѓаните сметаат дека има високо ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Магацините на ЈП „Македонски шуми“ наместо со огревно дрво се полни со запленети возила од дрвокрадци. Вкупно десет илјади разни возила „лежат“ во магацините, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Околу 70 проценти од граѓаните сметаат дека има високо ниво на корупција во судството. Корупцијата е присутна и во здравството, царината и обвинителството. ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Со цел да ги покријат криминалите на единствениот политичар аболициран за тежок криминал Зоран Заев, одродената и криминогена власт со разни манипулации се ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Магацините на ЈП „Македонски шуми“ наместо со огревно дрво се полни со запленети возила од дрвокрадци. Вкупно десет илјади разни возила „лежат“ во магацините, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Анкетите покажуваат дека СДСМ изврши масовна дисторзија на целиот општествено - политички систем во државата. Околу 70% од граѓаните сметаат дека има високо ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Македонија тоне кон дното, а граѓаните немаат доверба во системот. Очигледно системот „едно евро за Вицето, едно евро за црквата" од Струмица Заев го пресликал ...
  сите 8 | | | веќе видена