Струмица

  во

  Намален е водостојот на сите реки каде врши мерења Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР) во однос на просекот за март.Под месечниот просек се водостоите ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска учествуваше на информативните денови на Европската организација за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Амбасадорот на Европската унија во земјава, Самуел Жбогар денеска присуствуваше на средба со ученици од гимназијата „Јане Сандански" во Струмица во рамки на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Повод беше и претстојното учество на ученици од ова училиште, како единствено од Северна Македонија, на дискусијата во Брисел за иднината на Европската унија. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Очекувам и се надевам дека во јуни земјите членки ќе усвојат позитивен извештај за да може Северна Македонија да добие преговори за членство во ЕУ, истакна ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Очекувам и се надевам дека во јуни земјите членки ќе усвојат позитивен извештај за да може Северна Македонија да добие преговори за членство во ЕУ, истакна ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Очекувам и се надевам дека во јуни земјите членки ќе усвојат позитивен извештај за да може Северна Македонија да добие преговори за членство во ЕУ, истакна ...
  сите 19 | | | веќе видена