Собранието

  во

  Mинистерот за надворешни работи, Никола Димитров, оствари средба со претседателот на Собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ, кој престојува во официјална ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Уверен сум дека Црна Гора ќе биде меѓу првите земји чие Собрание ќе го ратификува протоколот за пристапување на Република Македонија во НАТО, изјави ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров денеска оствари средба со претседателот на Собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ, кој престојува во ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, го пречека претседателот на Собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ, кој е во прва официјална ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров денеска оствари средба со претседателот на Собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ, кој престојува во ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска оствари средба со Претседателот на Собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ, кој е во ...
  | | веќе видена | слични

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска оствари средба со претседателот на Собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ, кој престојува во ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров денеска оствари средба со претседателот на Собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ, кој престојува во ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров денеска оствари средба со претседателот на Собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ, кој престојува во ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Mинистерот за надворешни работи, Никола Димитров, оствари средба со претседателот на собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ, кој престојува во официјална ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, го пречека претседателот на Собранието на Црна Гора, Иван Брајовиќ кој е во прва официјална ...
  сите 50 | | | веќе видена