Собранието

  во

  На 95-та седница на Собранието на Република Северна Македонија, закажана за 24.04.2019 година ставени се на гласање 18 закони и уште неколку барања за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Новата реалност во Република Македонија е дека граѓаните одбраа правда токму за Македонија. Резултатите од изборите покажаа дека ВМРО-ДПМНЕ е политичката сила ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Доколку резултатите на овие избори се пресликаат во пратенички мандати, ВМРО-ДПМНЕ е политичката партија која ќе треба да прави ново мнозинство во Собранието и ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Доколку резултатите на овие избори се пресликаат во пратенички мандати, ВМРО-ДПМНЕ е политичката партија која ќе треба да прави ново мнозинство во Собранието и ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Новата реалност во Република Македонија е дека граѓаните одбраа правда токму за Македонија. Резултатите од изборите покажаа дека ВМРО-ДПМНЕ е политичката сила ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Петмина од осудените за настаните во Собранието на 27-ми април, денеска до Апелациониот суд Скопје поднесоа жалба и побараа да им биде укинат притворот, а меѓу ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Доследното почитување на етичките и морални норми од страна на нас пратениците, без разлика дали сме од власта или од опозицијата многу позитивно ќе влијае врз ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Петмина од осудените за настаните во Собранието на 27-ми април, денеска до Апелациониот суд Скопје поднесоа жалба и побараа да им биде укинат притворот, а меѓу ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Новата реалност во Република Македонија е дека граѓаните одбраа правда токму за Македонија. Резултатите од изборите покажаа дека ВМРО-ДПМНЕ е политичката сила ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Новата реалност во Република Македонија е дека граѓаните одбраа правда токму за Македонија. Резултатите од изборите покажаа дека ВМРО-ДПМНЕ е политичката сила ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Доколку резултатите на овие избори се пресликаат во пратенички мандати, ВМРО-ДПМНЕ е политичката партија која ќе треба да прави ново мнозинство во Собранието и ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Осудените за организираниот напад на Собранието на 27 април 2017 бараат до правосилноста на пресудите да се бранат од слобода. Ексдиректорот на Бирото за јавна ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Доколку резултатите на овие избори се пресликаат во пратенички мандати, ВМРО-ДПМНЕ е политичката партија која ќе треба да прави ново мнозинство во Собранието и ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Петмина од осудените за 27 април денеска на јавната седница од Апелациониот суд побараа да бидат пуштени од притвор до правосилност на пресудите. Со жалба до ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Етичкиот кодекс и неговото доследно применување е процес што мораме да го водиме квалитетно и, не само ние од овој мандатен состав, туку и сите идни генерации. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Петмина од осудените за организираниот напад на Собранието на 27 април 2017 денеска до Апелациониот суд Скопје поднесоа жалба и побараа да им биде укинат ...
  сите 26 | | | веќе видена