Собранието

  во

  „Осумката од НГ од ВМРО ДПМНЕ, согласно своите заложби и принципи за конкретни чекори кои ќе придонесат кон демократизација на општеството и со тоа, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Осумката од Независната група од ВМРО ДПМНЕ бара место во работните групи за измени на Изборниот законик ,,со цел демократизација на општеството и со тоа ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Осумката од НГ од ВМРО ДПМНЕ, согласно своите заложби и принципи за конкретни чекори кои ќе придонесат кон демократизација на општеството и со тоа, позадоволни ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Осумката од Независната група од ВМРО ДПМНЕ бара место во работните групи за измени на Изборниот законик „со цел демократизација на општеството и со тоа ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Осумката од Независната група од ВМРО ДПМНЕ бара место во работните групи за измени на Изборниот законик ,,со цел демократизација на општеството и со тоа ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Независните пратеници на ВМРО-ДПМНЕ денеска со соопштение до јавноста, бараат место во работните групи за измени на изборниот законик. - Осумката од ВМРО ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Осумката од ВМРО ДПМНЕ, согласно своите заложби и принципи за конкретни чекори кои ќе придонесат кон демократизација на општеството и со тоа, позадоволни ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Собранието денеска ќе заседаваат Законодавно-правната и Комисијата за политички систем и и односи меѓу заедниците. Комисијата за политички систем ќе ги ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, имаше заедничка средба со Сибил Зутер Техада, амбасадорка на Швајцарија во Република Северна Македонија и со Роберт Скот Хејзлет, лидер ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Десетгодишниот проект финансиран од Швајцарија со кој ќе се зајакнуваат организациските структури, надзорната и законодавната функција, како и транспарентноста ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Десетгодишниот проект финансиран од Швајцарија со кој ќе се зајакнуваат организациските структури, надзорната и законодавната функција, како и транспарентноста ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Десетгодишниот проект финансиран од Швајцарија со кој ќе се зајакнуваат организациските структури, надзорната и законодавната функција, како и транспарентноста ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев на денешната прес конференција по повод Предлог-законот за враќање на 15% од данокот на додадена вредност на граѓаните кој ...
  сите 101 | | | веќе видена