Собранието

  во

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев имаше обраќање пред парламентарците на парламентарното собрание на ОБСЕ за време на зимската сесија во Виена, како и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев имаше обраќање пред парламентарците на парламентарното собрание на ОБСЕ за време на зимската сесија во Виена, како и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  По завчерашните два инцидента во КПУ „Скопје“ и констатираните пропусти во безбедносните протоколи на затворот, директорот Ѓоко Котевски најави дека ќе ...
  сите 457 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за деловнички и мандатно имунитетни прашања денеска напладне ќе ја продолжи расправата за одземање на имунитетот на пратеникот од ...
  сите 214 | | | веќе видена

  По завчерашните два инцидента во КПУ „Скопје“ и констатираните пропусти во безбедносните протоколи на затворот, директорот Ѓоко Котевски најави дека ќе поднесе ...
  сите 457 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за деловнички и мандатно имунитетни прашања денеска напладне ќе ја продолжи расправата за одземање на имунитетот на пратеникот од ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев имаше обраќање пред парламентарците на парламентарното собрание на ОБСЕ за време на зимската сесија во Виена, како и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за деловнички и мандатно имунитетни прашања денеска напладне ќе ја продолжи расправата за одземање на имунитетот. Расправата по барањето ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Чекор по чекор, некогаш побрзо, некогаш побавно, вмровското раководство се радикализира. Проблемот за него, а и за општеството, е дека ќе биде многу ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за деловнички и мандатно имунитетни прашања денеска напладне ќе ја продолжи расправата за одземање на имунитетот на пратеникот од ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за деловнички и мандатно имунитетни прашања денеска напладне ќе ја продолжи расправата за одземање на имунитетот на пратеникот од ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Скопје, 23 февруари 2019 (МИА) – Собраниската Комисија за деловнички и мандатно имунитетни прашања денеска напладне ќе ја продолжи расправата за одземање на ...
  сите 214 | | | веќе видена

  По завчерашните два инцидента во КПУ „Скопје“ и констатираните пропусти во безбедносните протоколи на затворот, директорот Ѓоко Котевски најави дека ќе ...
  сите 457 | | | веќе видена

  Скопје, 23 февруари 2019 (МИА) – По завчерашните два инцидента во КПУ „Скопје“ и констатираните пропусти во безбедносните протоколи на затворот, директорот ...
  сите 457 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за деловнички и мандатно имунитетни прашања денеска напладне ќе ја продолжи расправата за одземање на имунитетот на пратеникот од ...
  сите 214 | | | веќе видена

  По завчерашните два инцидента во КПУ „Скопје“ и констатираните пропусти во безбедносните протоколи на затворот, директорот Ѓоко Котевски најави дека ќе поднесе ...
  сите 457 | | | веќе видена

  Расправата за барањето за одземање на имунитетот на Вељаноски, кое е поднесено од Одделението за организиран криминал и корупција при скопскиот Кривичен суд ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Разликата меѓу политичарите и државниците е тоа што политичарите мислат на идните избори, а државниците на идните генерации! Во историјата на Македонија, која, ...
  | | веќе видена

  Седницата на Комисија за деловничко-мандатни и имунитетни прашања, на чиј дневен ред е барањето за одобрување притвор на пратеникот Трајко Вељаноски, поднесено ...
  сите 214 | | | веќе видена