Собранието

  во

  Законот за јазиците ги унапредува правата на сите немнозински заедници и не предвидува нови вработувања, а македонскиот јазик со кирилското писмо останува ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Имавме состанок со лидери и претставници на политичките партии кои се дел од коалицијата „За подобра Македонија“, која ја предводи ВМРО-ДПМНЕ. Разговаравме ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Да има најмалку десет години работно искуство по завршување на високото образование, од кои најмалку осум години во областите на откривање или спречување ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Законот за јазиците ги унапредува правата на сите немнозински заедници и не предвидува нови вработувања, а македонскиот јазик со кирилското писмо останува ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Законот за јазиците ги унапредува правата на сите немнозински заедници и не предвидува нови вработувања, а македонскиот јазик со кирилското писмо останува ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Законот за јазиците ги унапредува правата на сите немнозински заедници и не предвидува нови вработувања, а македонскиот јазик со кирилското писмо останува ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Пратеникот Мухамед Зекири веднаш по поразот на македонската ракометна репрезентација на Светското првенство во клучниот меч против исландската селекција им ...
  сите 22 | | | веќе видена

  „Владата на Република Македонија во врска со ширењето лажни вести од страна на некои партии за Законот за употреба на јазиците соопштува дека Законот за ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Законот за јазиците ги унапредува правата на сите немнозински заедници и не предвидува нови вработувања, а македонскиот јазик со кирилското писмо останува ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Да има најмалку десет години работно искуство по завршување на високото образование, од кои најмалку осум години во областите на откривање или спречување ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Владата на Македонија се огласи преку соопштение од каде велат дека законот за јазиците ги унапредува правата на сите немнозински заедници и не предвидува нови ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Влада на РМ: Законот за јазиците ги унапредува правата на сите немнозински заедници и не предвидува нови вработувања, а македонскиот јазик со кирилското писмо ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Владата се огласи поради ширењето лажни вести и невистини за примената на Законот за употреба на јазиците. Од таму додаваат дека Законот за употреба на ...
  сите 58 | | | веќе видена

  „Владата на Република Македонија во врска со ширењето лажни вести и невистини за примената на Законот за употреба на јазиците во Република Македонија ги ...
  сите 58 | | | веќе видена