Собранието

  во

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Скопје, 15 февруари 2019 (МИА) –На денешното рочиште за предметот „27 април“ на СЈО, повторно се даваа завршни зборови од дел од адвокатите на обвинетите во ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Динамиката на политичките случувања во последниве неколку години, придонесува за впечатокот дека македонското општество е постојано во предизборна тензија. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Обвинетиот Никола Митревски е свесен дека има одговорност со самото влегување во Собранието. Доколку имало напад врз Сашо Тасевски, член на обезбедувањето на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  На денешното рочиште за предметот „27 април“ на СЈО, повторно се даваа завршни зборови од дел од адвокатите на обвинетите во процесот. Обвинетиот Влатко ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Обвинетиот Влатко Трајковски во Собранието на 27 април 2017 влегол од љубопитност, а не за да стори кривично дело, а пратениците и новинарите ги прскал со ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Пред и за време на настаните од 27 април 2017, обвинетиот Влатко Трајковски бил член на ВМРО-ДПМНЕ, но во ниту еден случај не бил член на патриотските ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Претседателот на унгарскиот Парламент, Ласло Ковер испрати писмо со сочучство до претседателот на Собранието, Талат Џафери поради сообраќајната несреќа на ...
  сите 191 | | | веќе видена

  Претседателот на унгарскиот Парламент, Ласло Ковер денеска испрати писмо со сочучство до претседателот на Собранието, Талат Џафери поради сообраќајната несреќа ...
  сите 191 | | | веќе видена

  Претседателот на унгарскиот парламент, Ласло Ковер денеска испрати писмо со сочучство до претседателот на Собранието, Талат Џафери поради сообраќајната несреќа ...
  сите 191 | | | веќе видена

  Во завршните зборови за случајот 27 април, одбраната на обвинетиот Вилијам Михајловски се повикува на видеото, каде се гледа тетовирана рака како удира по ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Поради целата постапка со донесувањето на уставните измени во Собранието, во заден план беше турнат Предлог-законот за измена и дополнување на Законот за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Транспаретноста, отчетноста и интегритетот во процесот на јавните набавки кај министерствата, владините секретаријати и Собранието во 2017 година е малку ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука и Министерството за внатрешни работи се најлошо рангирани институции во однос на исполнувањето на критериумите за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Адвокатката, Билјана Стојановиќ на денешното рочиште за крвавиот четврток ги даде завршните зборови за обвинетиот Влатко Трајковски. Бранителката истакна дека ...
  сите 54 | | | веќе видена