Путин

  во

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска на претседателот на Русија Владимир Путин му ги објасни целите на турската операција во Сирија. – Господинот ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин и турскиот Реџеп Таип Ердоган постигнаа договор денеска за поделба на контролата над североисточна Сирија, со кој се бара ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Претседателот на Русија, Владимир Путин и претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган, денес постигнаа договор за поделба на контролата над североистокот на ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган, истакна дека „терористите на терористичката организација ЈПГ и нивните оружја ќе бидат отстранети надвор од зона ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денеска на претседателот на Русија Владимир Путин му ги објасни целите на турската операција во Сирија. – Господинот ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган, истакна дека „терористите на терористичката организација ЈПГ и нивните оружја ќе бидат отстранети надвор од зона ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган, истакна дека „терористите на терористичката организација ЈПГ и нивните оружја ќе бидат отстранети надвор од зона ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денеска на претседателот на Русија Владимир Путин му ги објасни целите на турската операција во Сирија. – Господинот ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција, Реџеп Таjип Ердоган, истакна дека „терористите на терористичката организација ЈПГ и нивните оружја ќе бидат отстранети надвор од ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган, истакна дека „терористите на терористичката организација ЈПГ и нивните оружја ќе бидат отстранети надвор од зона ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денеска на средба во Сочи на претседателот на Русија Владимир Путин му ги објасни целите на турската операција во ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска на претседателот на Русија Владимир Путин му ги објасни целите на турската операција во Сирија.– Господинот ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган предупреди дека офанзивата во северна Сирија ќе продолжи уште порешително, доколку Курдите не се повлечат до крајот на ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган го отфрли предлогот на францускиот претседател Емануел Макрон да биде продолжено примирјето на северот на Сирија. ...
  сите 622 | | | веќе видена

  Потсетуваме, Ердоган ги запра сите воени активности по разговорот со потпретседателот на САД Мајк Пенс, а договорот вклучува и повлекување на сите курдски ...
  сите 622 | | | веќе видена