Путин

  во

  „Буба”, потпишана од рускиот претседател за време на венчавката на австриската министерка Карин Кнајсел, беше продадена за 20.000 евра, а парите се уплатени за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  „Буба”, потпишана од рускиот претседател за време на венчавката на австриската министерка Карин Кнајсел, беше продадена за 20.000 евра, а парите се уплатени за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  „Буба”, потпишана од рускиот претседател за време на венчавката на австриската министерка Карин Кнајсел, беше продадена за 20.000 евра, а парите се уплатени за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Лидерот на најголемата опозициска партија, Демократската (ДП), Љуљзим Баша ги отфрли информациите дека обединетата опозиција има поддршка од Москва за одлуката ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Американскиот потпретседател Мајк Пенс побарал од Ангела Меркел да прати воени бродови во Керчкиот мореуз во близина на Крим. "Bloomberg" во четвртокот објавил ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Лидерот на најголемата албанска опозициска партија, Демократската (ДП), Љуљзим Баша ги отфрли информациите дека обединетата опозиција има поддршка од Москва ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Руската Државна дума усвои два закона со кои се забранува искажување непочитување на државата и ширење лажни вести, според пропишаните критериуми на Владата. ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Лидерот на најголемата албанска опозициска партија, Демократската (ДП), Љуљзим Баша ги отфрли информациите дека обединетата опозиција има поддршка од Москва за ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Руската Државна дума усвои два закона со кои се забранува искажување непочитување на државата и ширење лажни вести, според пропишаните критериуми на Владата. ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Руската Државна дума усвои два закона со кои се забранува искажување непочитување на државата и ширење лажни вести, според пропишаните критериуми на Владата. ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Лидерот на најголемата албанска опозициска партија, Демократската (ДП), Љуљзим Баша ги отфрли информациите дека обединетата опозиција има поддршка од Москва за ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Руската Државна дума усвои два закона со кои се забранува искажување непочитување на државата и ширење лажни вести, според пропишаните критериуми на Владата. ...
  сите 44 | | | веќе видена