Кочани

  во

  Територијалните противпожарни единици во земјава имаат само 220 возила за противпожарна заштита во кои влегуваат не само цистерните и возилата за гасење пожар, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  На 09.02.2019 година во 04.30 часот било пријавено дека во Кочани на улицата „Тодосија Паунов” патничко моторно возило „Киа спортаж” со кочански регистерски ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во 04,30 часот по полноќ било пријавено дека во Кочани на улицата „Тодосија Паунов“ патничко моторно возило “Киа с портаж“ со кочански регистерски таблици, ...
  сите 31 | | | веќе видена

  На 09.02.2019 година во 04.30 часот било пријавено дека во Кочани на улицата „Тодосија Паунов" патничко моторно возило „Киа спортаж" со кочански регистерски ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Вчера во 12.00 часот во ПС Кочани Љ.Л.(31) од Кочани вработена во Јавна општинска установа детска градинка на ул.„9 Мај“ во Кочани пријавила дека истиот ден ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Вчера во 12.00 часот во ПС Кочани, Љ.Л.(31) од Кочани вработена во Јавна општинска установа детска градинка на улицата „9 Мај“ во Кочани пријавила дека истиот ...
  сите 6 | | | веќе видена