Кочани

  во

  Во кочанското село Тркање поладнево беше отворен дневен центар за ран детски развој што ќе ги згрижува најмладите на предучилишна возраст од оваа населба. На ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, денеска со градоначалникот на Кочани, Николчо Илијев, го посетија Центрарот за ран детски развој во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Вкупно 165 милиони денари имаат на располагање 12 општини за да реализираат инфраструктурни проекти со кои се очекува да се подобри животот на граѓаните. ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Центарот за ран детски развој чиј што капациетет е за околу 20 деца ќе почне да работи од први септември годинава и е во состав на детската градинка „Павлина ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, денеска со градоначалникот на Кочани, Николчо Илијев, го посетија Центрарот за ран детски развој во ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Во кочанското село Тркање поладнево беше отворен дневен центар за ран детски развој што ќе ги згрижува најмладите на предучилишна возраст од оваа населба. На ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Во кочанското село Тркање поладнево беше отворен дневен центар за ран детски развој што ќе ги згрижува најмладите на предучилишна возраст од оваа населба. На ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска денеска со градоначалникот на Кочани Николчо Илијев го посетија Центрарот за ран детски развој во село ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Од 1 септември ќе почне со работа Центарот за ран детски развој во село Тркање, Кочанско. Во Центарот кој е во состав на детската градинка „Павлина Велјанова“ ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Дванаесет општини добија поволни кредити и грантови во висина од 165 милиони денари од Светска банка за реализација на инфраструктурни проекти, во рамките на ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Вкупно 165 милиони денари од денеска им се ставени на располагање на 12 општини за реализација на инфраструктурни проекти со кои се очекува да се подобри ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Парите се обезбедени преку Проектот за подобрување на општински услуги што го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка. Од вкупните ...
  сите 90 | | | веќе видена

  На 12 општини денеска им се ставени на располагање 165 милиони денари преку Проектот за подобрување на општински услуги-МСИП, кој го спроведува Министерството ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Екипи на Територијалната противпожарна единица (ТППЕ) од Кочани претпладнево го локализираа и целосно го изгаснаа шумскиот пожар што вчера попладне избувна во ...
  сите 373 | | | веќе видена

  На 12 општини денеска им се ставени на располагање 165 милиони денари преку Проектот за подобрување на општински услуги-МСИП, кој го спроведува Министерството ...
  сите 90 | | | веќе видена

  На 12 општини денеска им се ставени на располагање 165 милиони денари преку Проектот за подобрување на општински услуги-МСИП, кој го спроведува Министерството ...
  сите 90 | | | веќе видена