Кочани

  во

  Граничниот премин Клепало, кај Берово на македонско-бугарската граница, согласно Договорот за пријателство постигнат со Бугарија треба да биде во функција во ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во организација на Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Македонија се одржа неформална предновогодишна средба и дружба на економскиот тим ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Eкономскиот тим министри во Владата одржа неформална предновогодишна сердба со претседателите на стопанските комори и претставници на бизнис секторот, во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Eкономскиот тим министри во Владата одржа неформална предновогодишна сердба со претседателите на стопанските комори и претставници на бизнис секторот, во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во 2019 година започнуваме сериозен градежен процес на патна, железничка и енергетска инфраструктура, порача вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во 2019 година започнуваме сериозен градежен процес на патна, железничка и енергетска инфраструктура, порача вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во организација на Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Македонија се одржа неформална предновогодишна средба и дружба на економскиот тим ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Eкономскиот тим министри во Владата одржа неформална предновогодишна средба со претседателите на стопанските комори и претставници на бизнис-секторот, во ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во организација на Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Македонија се одржа неформална предновогодишна средба и дружба на економскиот тим ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во организација на Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Македонија се одржа неформална предновогодишна средба и дружба на економскиот тим ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во организација на Канцеларијата на Претседателот на Владата на Република Македонија се одржа неформална предновогодишна средба и дружба на економскиот тим ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Законот е јасен - вработените во приватниот сектор до крајот на годината треба да добијат регрес за годишен одмор попознат како К-15, во висина од најмалку 40% ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Илјада барања за дополнителна финансиска поддршка од пет денари за килограм арпа поднеле производителите на ориз од кочанскиот регион.Во подрачната единица на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во подрачната единица на Министерството за земјоделство во Кочани веќе е завршен приемот и регистрацијата на потврдите за предадена арпа кај овластени ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Повеќе од 2.000 проекти поддржани во годишните конкурси на Министерството за култура се релизирани годинава, а според направените анализи во Министерството за ...
  сите 7 | | | веќе видена