Кочани

  во

  30.10.2018 На одбележувањето на Светскиот ден на џудото во Скопје, кочанскиот џудо клуб „Гладијатор“ го искористи годинешното мото „Пријателство“ и потпиша ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Централната улица во Кочани повторно се вика „Маршал Тито“, наместо „ВМРО“, како во претходните четири години, реши мнозинството во Советот предводено од СДСМ ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Директор на Јавното претпријатие Хидросистем „Злетовица“ – Пробиштип иницирал постапка за јавна набавка за градежни активности, без претходно изготвена ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Директор на Јавното претпријатие Хидросистем „Злетовица“ – Пробиштип иницирал постапка за јавна набавка за градежни активности, без претходно изготвена ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Директор на Јавното претпријатие Хидросистем „Злетовица“ – Пробиштип иницирал постапка за јавна набавка за градежни активности, без претходно изготвена ...
  сите 121 | | | веќе видена