Кочани

  во

  Мерните станици на Министерството за животна средина и просторно планирање поставени во скопскиот регион покажуваат загадување на воздухот што според мерењата ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Кочани, Николчо Илијев, на седница на советот на општината рече дека скарите се извор на загадување на воздухот.Во краткото видео од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Градот Скопје на следната седница на Советот на Скопје идната недела ќе започне со менување на имињата на катните гаражи, така што пред советниците ќе се најде ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Градот Скопје на следната седница на Советот на Скопје идната недела ќе започне со менување на имињата на катните гаражи, така што пред советниците ќе се најде ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Возач на трактор заврши во притвор, по сообраќајна несреќа во којашто загина сопатникот којшто се превезувал со него. Обвинителството смета дека тој возел во ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во рамките на манифестацијата „Кавадаречка културна есен“ вечерва со почеток во 19.30 часот во Домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци целовечерен ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На возач на трактор од кочанското село Двориште му е определена мерка притвор во траење од 30 дена постоење основано сомневање дека сторил кривично дело – ...
  сите 43 | | | веќе видена

  На возач на трактор од кочанското село Двориште му е определена мерка притвор во траење од 30 дена постоење основано сомневање дека сторил кривично дело – ...
  сите 44 | | | веќе видена

  На возач на трактор од кочанското село Двориште му е определена мерка притвор во траење од 30 дена постоење основано сомневање дека сторил кривично дело – ...
  сите 44 | | | веќе видена

  На возач на трактор од кочанското село Двориште му е определена мерка притвор во траење од 30 дена постоење основано сомневање дека сторил кривично дело – ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кочани донесе Наредба за спроведување истражна постапка против едно лице поради постоење основано сомневање дека осомничениот ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Возач на трактор заврши во притвор, по сообраќајна несреќа во која што загина сопатникот која што се превезувал со него. Обвинителството смета дека тој возел ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Возач на трактор заврши во притвор, по сообраќајна несреќа во којашто загина сопатникот којшто се превезувал со него. Обвинителството смета дека тој возел во ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кочани донесе Наредба за спроведување истражна постапка против едно лице поради постоење основано сомневање дека осомничениот ...
  сите 86 | | | веќе видена