Кочани

  во

  263 граѓани ја прекршиле мерката полициски час во текот на вчерашниот ден. Од нив 102 лица завршиле во станица. 46 биле опоменати а за останатите се изготвени ...
  сите 581 | | | веќе видена

  Ковид 19 и сушата, македонските земјоделци пред стартот на пролетната сеидба се борат на два фронта. Ги почитуваат препораките на надлежните и ограничувањето ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Последните врнежи од снег и дожд го подобрија нивото на вода во вештачкото езеро Калимнаци, кое дава живот на нивите од виничко па се до Овче Поле. Надеж има ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во пунктот за скрининг тестови во Центарот за јавно здравје во Кочани вкупно 15 граѓани направиле контрола за присуство на КОВИД-19 и сите покажале негативни ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во пунктот за скрининг тестови во Центарот за јавно здравје во Кочани вкупно 15 граѓани направиле контрола за присуство на КОВИД-19 и сите покажале негативни ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во пунктот за скрининг тестови во Центарот за јавно здравје во Кочани вкупно 15 граѓани направиле контрола за присуство на КОВИД-19 и сите покажале негативни ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во пунктот за скрининг тестови во Центарот за јавно здравје во Кочани вкупно 15 граѓани направиле контрола за присуство на КОВИД-19 и сите покажале негативни ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во пунктот за скрининг тестови во Центарот за јавно здравје во Кочани вкупно 15 граѓани направиле контрола за присуство на КОВИД-19 и сите покажале негативни ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во пунктот за скрининг тестови во Центарот за јавно здравје во Кочани вкупно 15 граѓани направиле контрола за присуство на КОВИД-19 и сите покажале негативни ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во пунктот за скрининг тестови во Центарот за јавно здравје во Кочани вкупно 15 граѓани направиле контрола за присуство на КОВИД-19 и сите покажале негативни ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по наместа влажни коловози. ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ: За македонски државјани се затворени сите гранични премини ...
  сите 250 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кочани поднесе предлози за изрекување казни од по 2 000 евра за 15 лица за непостапување според здравствените прописи за време на ...
  сите 581 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кочани поднесе предлози за изрекување казни од по 2 000 евра за 15 лица за непостапување според здравствените прописи за време на ...
  сите 581 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кочани поднесе предлози за изрекување казни од по 2 000 евра за 15 лица за непостапување според здравствените прописи за време на ...
  сите 581 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кочани поднесе предлози за изрекување казни од по 2 000 евра за 15 лица за непостапување според здравствените прописи за време на ...
  сите 581 | | | веќе видена