Кочани

  во

  Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денеска организираше голема еко акција низ цела Македонија. Во рамки на глобалното граѓанско движење Светски ден на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Членството во Европската унија и НАТО за сите граѓани на Република Македонија значи подобро здравство, подобро образование, повеќе пари во економијата, повеќе ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Под слоганот #СеГрижимеЗаедно и #ДомашнаПосета во Кочани беше отворен првиот Мобилен сервис за здравствени и социјални услуги, пилот услуга на Министерството ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Едукативно-тематска работилница како завршен промотивен настан во рамки на проектот „Хронични компликации кај лицата со параплегија и квадриплегија во ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Под слоганот #СеГрижимеЗаедно и #ДомашнаПосета денеска во Кочани беше отворен првиот мобилен сервис за здравствени и социјални услуги, пилот услуга на ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Отворен првиот Мобилен сервис за здравствени и социјални услуги во Кочани Под слоганот #СеГрижимеЗаедно и #ДомашнаПосета денеска во Кочани беше отворен првиот ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Полицијата поднесе кривична пријава против градоначалникот на Зрновци Блаже Станков и двајца негови сотаботници за злоупотреба на службената положба. – ...
  | | веќе видена | слични

  Едукативно-тематска работилница како завршен промотивен настан во рамки на проектот „Хронични компликации кај лицата со параплегија и квадриплегија во ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Едукативно-тематска работилница како завршен промотивен настан во рамки на проектот „Хронични компликации кај лицата со параплегија и квадриплегија во ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Пред зградата на Општина Кочани денеска министерот за здравство Венко Филипче и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска официјално ќе ја ...
  сите 89 | | | веќе видена