Кочани

  во

  Еден од приоритетите на Министерството за животна средина, на секторот природа и на стратегиите за заштита на природата и биодиверзитетот донесени на седница ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Млади иноватори на возраст од 13 до 19 години добија по 120.000 денари за реализација на нивните решенија за намалување на загаденоста на воздухот во и околу ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Млади иноватори на возраст од 13 до 19 години добија по 120 000 денари за реализација на нивните решенија за намалување на загаденоста на воздухот во и околу ...
  сите 68 | | | веќе видена

  За надминувањето на прагот на информирање, информирана е јавноста и институциите кои се задолжени за тоа. Ако и утре продолжи загадувањето ќе има праг на ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Дефиниран е надминат праг на информирање односно сме во состојба на информирање за загадувањето на воздухот кога важат препораките да не се излегува надвор, ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Млади иноватори на возраст од 13 до 19 години добија по 120.000 денари за реализација на нивните решенија за намалување на загаденоста на воздухот во и околу ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Дефиниран е надминат праг на информирање односно сме во состојба на информирање за загадувањето на воздухот кога важат препораките да не се излегува надвор, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Млади иноватори на возраст од 13 до 19 години добија по 120.000 денари за реализација на нивните решенија за намалување на загаденоста на воздухот во и околу ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Еден од приоритетите на Министерството за животна средина, на секторот природа и на стратегиите за заштита на природата и биодиверзитетот донесени на седница ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Млади иноватори на возраст од 13 до 19 години добија по 120 000 денари за реализација на нивните решенија за намалување на загаденоста на воздухот во и околу ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Дефиниран е надминат праг на информирање односно сме во состојба на информирање за загадувањето на воздухот кога важат препораките да не се излегува надвор, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Еден од приоритетите на Министерството за животна средина, на секторот природа и на стратегиите за заштита на природата и биодиверзитетот донесени на седница ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Дефиниран е надминат праг на информирање односно сме во состојба на информирање за загадувањето на воздухот кога важат препораките да не се излегува надвор, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Млади иноватори на возраст од 13 до 19 години добија по 120,000 денари за реализација на нивните решенија за намалување на загаденоста на воздухот во и околу ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Дефиниран е надминат праг на информирање односно сме во состојба на информирање за загадувањето на воздухот кога важат препораките да не се излегува надвор, ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Млади иноватори на возраст од 13 до 19 години добија по 120 000 денари за реализација на нивните решенија за намалување на загаденоста на воздухот во и околу ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Млади иноватори на возраст од 13 до 19 години добија по 120.000 денари за реализација на нивните решенија за намалување на загаденоста на воздухот во и околу ...
  сите 30 | | | веќе видена

  14 годишно момче од кочанското село Кучичино си го одзеде животот со бесење, трагедијата силно одекна на истокот, но и на социјалните мрежи. Момчето на 16-ти ...
  сите 2 | | | веќе видена