Кочани

  во

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Снег со среден интензитет паѓа во Битола, Крива ...
  сите 453 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Снег со среден интензитет паѓа во Битола, ...
  сите 459 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Снег со среден интензитет паѓа во Битола, ...
  сите 454 | | | веќе видена

  Во транспортниот сектор во Македонија годинава се ветени конкретни резултати во изградба на нови патишта, пруги, летови што ќе обезбеди поефикасно и побрзо ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Снег со среден интензитет паѓа во Битола, ...
  сите 461 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурни екипи на „Македонија ...
  сите 451 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурни екипи на „Македонија ...
  сите 470 | | | веќе видена

  Снег со среден интензитет паѓа во Маврово, Дебар, Битола, Ресен, Крушево, Кочани, Делчево и на планинските превои Стража, Буково, Ѓавато и Плетвар. На ...
  сите 457 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурни екипи на „Македонија ...
  сите 460 | | | веќе видена

  Женско е првото новороденче во 2019 година на акушерското одделение во Општата болница со проширена дејност од Кочани. На свет го донесе мајката Елсида ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурни екипи на „Македонија ...
  сите 459 | | | веќе видена