Кочани

  во

  Убиствата на жените предизвикани од семејно насилство може да се спречат со навремено препознавање на ризикот за што е потребна посветена меѓуинституционална ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Швајцарската мултинационална компанија РОНТИС, активнa во областа на производството на лекови и медицински помагала заради зголемување на својот постоечки ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Убиствата на жените предизвикани од семејно насилство може да се спречат со навремено препознавање на ризикот за што е потребна посветена меѓуинституционална ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Убиствата на жените предизвикани од семејно насилство може да се спречат со навремено препознавање на ризикот, за што е потребна посветена меѓуинституционална ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Убиствата на жените предизвикани од семејно насилство може да се спречат со навремено препознавање на ризикот за што е потребна посветена меѓуинституционална ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Седумдесет жени биле убиени во периодот од 2008 до 2016 година, а најголем дел од нив биле жртви на семејно насилство. Жртвите биле убивани во нивниот дом каде ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Убиствата на жените предизвикани од семејно насилство може да се спречат со навремено препознавање на ризикот за што е потребна посветена меѓуинституционална ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Убиствата на жените предизвикани од семејно насилство може да се спречат со навремено препознавање на ризикот, за што е потребна посветена меѓуинституционална ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Убиствата на жените предизвикани од семејно насилство може да се спречат со навремено препознавање на ризикот, за што е потребна посветена меѓуинституционална ...
  сите 18 | | | веќе видена

  24.10.2018 На 21. јубилејна манифестација „Тортијада“, што во организација на здружението „Мобилност“ од Струмица, а финансиски поддржана од „Мобилност“ ...
  сите 6 | | | веќе видена

  24.10.2018 Прво место освоија членовите на здружението „Мобилност“ од Кочани на дваесет и четвртото издание на републичкиот квиз натпревар на лицата со ...
  сите 7 | | | веќе видена