Кочани

  во

  Судија на претходна постапка во кривичниот суд во Скопје донел одлука да им го замрзне имотот на некои од осомничените правни лица во истрагата на СЈО за ...
  сите 86 | | | веќе видена

  01.11.2018 Резултатите за загаденоста на воздухот во Кочани со ПМ10 честички и други штетни состојки не ги одразуваат реалните состојби поради специфичната ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Мнозинството во Советот на Општина Кочани го врати името на една од централните улици, што неколку децении го носеше името на претседателот на некогашната ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Резултатите за загаденоста на воздухот во Кочани со ПМ10 честички и други штетни состојки не ги одразуваат реалните состојби, поради специфичната местоположба ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Резултатите за загаденоста на воздухот во Кочани со ПМ10 честички и други штетни состојки не ги одразуваат реалните состојби, поради специфичната местоположба ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Директор на Јавното претпријатие Хидросистем „Злетовица“ – Пробиштип иницирал постапка за јавна набавка за градежни активности, без претходно изготвена ...
  | | веќе видена | слични

  Во велешката ЈЗУ Општа болница има голем интерес за снимање на компјутерскиот томограф, што по поправката пред месец и половина повторно беше пуштен во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во велешката ЈЗУ Општа болница има голем интерес за снимање на компјутерскиот томограф, што по поправката пред месец и половина повторно беше пуштен во ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Главната улица во Кочани повторно се вика „Маршал Тито“, наместо „ВМРО“, одлучија советниците на СДСМ во локалната самоуправа. Претходното име „ВМРО“ траеше ...
  сите 17 | | | веќе видена

  30.10.2018 На одбележувањето на Светскиот ден на џудото во Скопје, кочанскиот џудо клуб „Гладијатор“ го искористи годинешното мото „Пријателство“ и потпиша ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Централната улица во Кочани повторно се вика „Маршал Тито“, наместо „ВМРО“, како во претходните четири години, реши мнозинството во Советот предводено од СДСМ ...
  сите 22 | | | веќе видена