Киев

  во

  Украинскиот претседател Петро Порошенко денеска го објави создавањето на автокефална православна црква на Украина. – Им честитам на сите создавањето ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Петро Порошенко попладнево објави дека историкиот црковен собор на денешната седница во Киев се согласил да формира независна црква на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Петро Порошенко денеска го објави создавањето на автокефална православна црква на Украина.– Им честитам на сите создавањето автокефална ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Петро Порошенко денеска го објави создавањето на автокефална православна црква на Украина. Им честитам на сите создавањето автокефална ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Капетаните на заробените бродови на украинската воена морнарица одбиваат да сведочат пред руските истражители, додека Вашингтон го засилува притисокот за нивно ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Капетаните на заробените бродови на украинската воена морнарица одбиваат да сведочат пред руските истражители, додека Вашингтон го засилува притисокот за нивно ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Повеќе села низ цела Македонија го носат името на светата великомаченица Варвара. Ова е еден од поголемите празници што нашиот народ ги празнува. Светата ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Руската православна црква (РПЦ) ги повика Обединетите нации, лидерите на Германија и Франција, папата и други верски водачи да ги заштитат верниците во Украина ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Руската православна црква (РПЦ) ги повика Обединетите нации, лидерите на Германија и Франција, папата и други верски водачи да ги заштитат верниците во Украина ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Руската православна црква (РПЦ) ги повика Обединетите нации, лидерите на Германија и Франција, папата и други верски водачи да ги заштитат верниците во Украина ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Руската православна црква (РПЦ) ги повика Обединетите Нации, лидерите на Германија и Франција, папата и други верски водачи да ги заштитат верниците во Украина ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Аријан Адеми со Динамо Загреб и Дејан Илиев како голман на Арсенал ќе ја имаат улогата на привилегирани со своите клубови на ждрепката за нокаут-фазата во ...
  сите 141 | | | веќе видена