Киев

  во

  Украинските безбедносни сили го уапсија човекот кој се закануваше дека ќе го разнесе мостот „Метро“ во Киев, објавија украински медиуми. „Полицијата го уапси ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Украинските безбедносни сили го уапсија човекот кој се закануваше дека ќе го разнесе мостот „Метро“ во Киев, објавија украински медиуми. „Полицијата го уапси ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Украинските безбедносни сили го уапсија човекот кој се закануваше дека ќе го разнесе мостот „Метро“ во Киев, објавија украински медиуми. „Полицијата го уапси ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Украинските безбедносни сили го уапсија човекот кој се закануваше дека ќе го разнесе мостот „Метро” во Киев, објавија украински медиуми. „Полицијата го уапси ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Украинските безбедносни сили го уапсија човекот кој се закануваше дека ќе го разнесе мостот „Метро“ во Киев, објавија украински медиуми. „Полицијата го уапси ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Украинските безбедносни сили го уапсија човекот кој се закануваше дека ќе го разнесе мостот „Метро“ во Киев, објавија украински медиуми. Полицијата го уапси ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Украинските безбедносни сили го уапсија човекот кој се закануваше дека ќе го разнесе мостот „Метро“ во Киев, објавија украински медиуми. – Полицијата го уапси ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Украинските безбедносни сили го уапсија човекот кој се закануваше дека ќе го разнесе мостот „Метро“ во Киев, објавија украински медиуми. „Полицијата го уапси ...
  сите 21 | | | веќе видена