Киев

  во

  Британскиот министер за одбрана, Гевин Вилијамсон, изјавил дека британскиот воен брод пратен во Црното море претставува порака за рускиот претседател Владимир ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Британскиот министер за одбрана, Гевин Вилијамсон, изјавил дека британскиот воен брод пратен во Црното море претставува порака за рускиот претседател Владимир ...
  сите 42 | | | веќе видена

  САД ќе обезбедат уште 10 милиони долари за финансирање на украинските вооружени сили за зајакнување на воената морнарица. Американскиот Стејт департмент ...
  сите 36 | | | веќе видена

  САД ќе обезбедат уште 10 милиони долари за финансирање на украинските вооружени сили за зајакнување на воената морнарица.Американскиот Стејт департмент соопшти ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Украинскиот Парламент денеска донесе закон, кој може да ја принуди поддржаната од Москва црква во Украина да додаде „руска” кон името, со цел да го ограничи ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Украинскиот Парламент денеска донесе закон, кој може да ја принуди поддржаната од Москва црква во Украина да додаде „руска” кон името, со цел да го ограничи ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Украинскиот Парламент денеска донесе закон, кој може да ја принуди поддржаната од Москва црква во Украина да додаде „руска” кон името, со цел да го ограничи ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Украинскиот Парламент денеска донесе закон, кој може да ја принуди поддржаната од Москва црква во Украина да додаде „руска” кон името, со цел да го ограничи ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Украинскиот Парламент денеска донесе закон, кој може да ја принуди поддржаната од Москва црква во Украина да додаде „руска” кон името, со цел да го ограничи ...
  сите 11 | | | веќе видена