Киев

  во

  До Државната изборна комисија преку веб апликацијата www.dijaspora.sec.mk досега се доставени 2.437 пријави од граѓани за гласање во дипломатско-конзуларните ...
  сите 66 | | | веќе видена

  До Државната изборна комисија преку веб апликацијата www.dijaspora.sec.mk досега се доставени 2.437 пријави од граѓани за гласање во дипломатско-конзуларните ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Заклучно со денеска до 12 часот, преку веб апликацијата www.dijaspora.se ​c.mk до Државната изборна комисија доставени се вкупно 2437 пријави од граѓани за ...
  сите 70 | | | веќе видена

  До Државната изборна комисија преку веб апликацијата досега се доставени 2.437 пријави од граѓани за гласање во дипломатско-конзуларните претставништва на ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Од Државната изборна комисија информираат дека досега до нив пристигнале вкупно 2 437 пријави од граѓани за гласање во дипломатско-конзуларните претставништва ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Јавниот увид во Избирачкиот список и пријавувањето на иселениците за гласањето на референдумот на 30 септември завршува вечер на полноќ. До вчера напладне беа ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Јавниот увид во Избирачкиот список и пријавувањето на иселениците за гласањето на референдумот на 30 септември завршува вечер на полноќ. До вчера напладне беа ...
  сите 76 | | | веќе видена

  До вчера напладне беа пријавени вкупно 2.060 пријави граѓани за гласање во Дипломатско-конзуларните претставништва на Република Македонија во странство.  Како ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Јавниот увид во Избирачкиот список и пријавувањето на иселениците за гласањето на референдумот на 30 септември завршува вечер на полноќ. До вчера напладне беа ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Јавниот увид во Избирачкиот список и пријавувањето на иселениците за гласањето на референдумот на 30 септември завршува вечер на полноќ. До вчера напладне беа ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Јавниот увид во Избирачкиот список и пријавувањето на иселениците за гласањето на референдумот на 30 септември завршува вечер на полноќ.До вчера напладне беа ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Македонските репрезентативци, Аријан Адеми и Бобан Николов остварија различни резултати со своите Динамо Загреб и Мол Види (Видеотон) во првите мечеви од ...
  сите 35 | | | веќе видена