Киев

  во

  Новоизбраниот поглавар на неодмана прогласената Украинска православна црква, митрополитот Епифаниј Први денеска официјално ја презеде должноста во Киев. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Новоизбраниот поглавар на неодмана прогласената Украинска православна црква, митрополитот Епифаниј Први денеска официјално ја презеде должноста во Киев. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Со устоличувањето на новиот архиепископ на Украинската православна црква , 40-годишниот владика Епофаниј за поглавар , одвојувањеро од Руската православна ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Новоизбраниот поглавар на неодмана прогласената Украинска православна црква, митрополитот Епифаниј Први денеска официјално ја презеде должноста во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Новоизбраниот поглавар на неодамна прогласената Украинска православна црква, митрополитот Епифаниј Први денеска официјално ја презеде должноста во Киев. ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Новоизбраниот поглавар на неодамна прогласената Украинска православна црква, митрополитот Епифаниј Први денеска официјално ја презеде должноста во Киев. ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Данскиот министер за надворешни работи Андрес Самуелсен денеска повика на воведување санкции од ЕУ против Русија поради судирот со Украина во Азовското Море. ...
  сите 7 | | | веќе видена