Киев

  во

  Водечкиот републиканец во специјалниот Комитет за разузнавање на Претставничкиот дом на Конргесот на САД, Девин Нунез од сојузната држава Калифорнија, изјави ...
  сите 50 | | | веќе видена

  На петтиот и последен ден сведочења во рамките на процедурата за отповикување на американскиот претседателот Доналд Трамп, исказ дадоа Фиона Хил, поранешниот ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Процедурата за импичмент на американскиот претседателот Доналд Трамп се ближи кон крајот. На последниот ден сведочења свои искази дадоа Фиона Хил, поранешниот ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На петтиот и последен ден сведочења во рамки на процедурата за отповикување на американскиот претседателот Доналд Трамп, синоќа сведочеа Фиона Хил, поранешниот ...
  сите 46 | | | веќе видена

  На петтиот и последен ден сведочења во рамки на процедурата за отповикување на американскиот претседателот Доналд Трамп, синоќа сведочеа Фиона Хил, поранешниот ...
  сите 95 | | | веќе видена

  На петтиот и последен ден сведочења во рамки на процедурата за отповикување на американскиот претседателот Доналд Трамп, синоќа сведочеа Фиона Хил, поранешната ...
  сите 96 | | | веќе видена

  На петтиот и последен ден сведочења во рамки на процедурата за отповикување на американскиот претседателот Доналд Трамп, синоќа сведочеа Фиона Хил, поранешниот ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски тврди дека бродовите на украинската морнарица, кои Русија ги врати на неговата земја оваа недела, им недостига ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Володимир Зеленски тврди дека бродовите на украинската морнарица, кои Русија ги врати на неговата земја оваа недела, им недостига ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Рускиот претседател, Владимир Путин, денеска изјавил дека е задоволен што политичките борби во Вашингтон го ставија во втор план обвинението дека Москва се ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Дипломатот Гордон Сондленд, амбасадор на САД во ЕУ, денес е на јавен распит во Конгресот во рамки на процедурата за импичмент и неговото сведочење може да биде ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Дипломатот Гордон Сондленд, амбасадор на САД во ЕУ, денес е на јавен распит во Конгресот во рамки на процедурата за импичмент и неговото сведочење може да биде ...
  сите 102 | | | веќе видена